Koe rakentamaton tilasi 3Dnä

Varmista projektisi onnistuneisuus ja näe projektisi elävänä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa

Yksilöityjä ratkaisuja suunnittelutarpeisiisi

Tuo projekteihisi varmuutta Treedeen BIM-sisällöllä

TÄSSÄ JOITAKIN ASIAKKAIsTAMME

Palvelut

Laadukasta mallinnus- ja suunnittelutyötä lähes 20 vuoden kokemuksella: tarjoamme huolellista BIM-, VR- ja 3D-mallinnusta yrityksille ja yksityishenkilöille mitä moninaisimpiin projekteihin.

Toimimme asiakaslähtöisesti ja tuotamme selkeitä ratkaisuja ajantasaisin työkaluin (mm. Autodesk AEC Collection, Vray Next For Revit, Adobe Photoshop, Enscape, Twinmotion, Unreal, Autodesk Fusion 360, Dynamo) – koulutamme myös alan toimijoita näiden ohjelmistojen innovatiivisiksi osaajiksi.

BIM-suunnittelu, BIM-mallinnus, Treedee Oy

BIM

Syvällinen osaamisemme suunnitteluprosesseista ja vuosien Autodesk Revit -kokemuksemme mahdollistaa tehokkaat ja tarkat tietomallinnukset kaikille aina suunnittelijoista valmistajiin, helppokäyttöisinä ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

3D-VISUALISOINTI

Realistiset ja elävät 3D-visualisointimme auttavat hahmottamaan hankkeet hyvissä ajoin jo ennen rakennusvaiheen alkua.

Koe kiinteistöt ja tapahtumapaikat kolmiulotteisina ja oikeissa mittasuhteissaan.

BIM-koulutus, Autodesk koulutus, Revit koulutus, Treedee Oy

KOULUTUS

Koulutamme yrityksiä, yksityishenkilöitä ja korkeakoulujen henkilöstöä BIM-ohjelmistojen luovaan ja tehokkaaseen käyttöön.

Yksilöidyt etäkurssisisältömme ovat suoritettavista mistä ja milloin tahansa.

KONSULTOINTI

Konsultoimme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin asiantuntevasti BIM-mallinnuksessa ja visualisoinnissa parempien tulosten ja sujuvien ratkaisujen aikaansaamiseksi – sekä kotimaassa että maailmanlaajuisesti, paikan päällä tai etänä.

TYÖNÄYTTEET

Molok Oy

Molok Oy

Molok Oy halusi helpottaa arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden työtä uudistamalla kerralla kaikki BIM-objektimme. Eri ohjelmistoalustojen objektit päivitettiin eri toimijoiden kanssa, ja Mika Leinonen Treedeeltä otti kopin Revit-objektien valmistamisesta.

lue lisää
Puu Paremmaksi

Puu Paremmaksi

Treedeen Mika Leinonen suunnitteli modulaarisen tilan ja rakennuksen osana Puu Paremmaksi -hanketta. Haasteena oli huomioida kohdemaa Kiinan kulttuurilliset piirteet ja ympäristölliset tekijät kestävän suunnittelun mukaisesti.

lue lisää

“Visualisoinnit on toteutuneet sovitusti ja aineisto on palvellut tarpeitamme erittäin hyvin. Treedee on ollut myös korvaamaton apu tietomallintamisen tukena.”

Juho Kietäväinen
toimitusjohtaja, yrittäjä, RA (AMK), Rakennus Lux Oy

Meille on ollut ilo tukea kestävää, laatutietoista rakentamista Suomessa yhteistyössä Rakennus Luxin kanssa visualisointi- ja BIM-palvelujemme avulla. 

Palvelemme monipuolisesti toiveesi huomioon ottaen. Kerro meille projektistasi ja tarpeistasi, niin keskustellaan lisää.

Treedee Oy

Treedee Oy
Lohkaretie 5 F 43,
70700 Kuopio

+358 (0)40 188 5182
info@treedee.fi

Y-tunnus
2904259-7