Yksilöityjä ratkaisuja suunnittelutarpeisiisi

Tuo projekteihisi varmuutta Treedeen BIM-sisällöllä

Käyttäjäystävällistä BIM-sisältöä monipuolisiin tarpeisiin

Treedeen BIM- eli tietomallit tuottavat suunnittelualan ammattilaiset. Tuloksena on tarkka ja luotettava BIM-sisältö, joka on helppokäyttöinen kaikille käyttäjilleen aina suunnittelijoista valmistajiin.

Tietomallinnuspalvelujemme avulla:

  • Luomme uutta, korkealaatuista ja yksityiskohtaista BIM-sisältöä toiveidesi mukaisesti
  • Korjaamme ja päivitämme valmista Revit-sisältöäsi vastaamaan nykyisiä projektitarpeitasi

Kaikki BIM-sisältömme täyttää alan korkeimmat vaatimukset ja laatustandardit, ja ne tarkastetaan aina kokeneiden tietomallinnus- ja suunnitteluasiantuntijoiden toimesta. Toteutamme objektit siten, että ne ovat suoraan käytettävissäsi myös visualisointiin ja VR:ään mahdollisimman vähällä vaivalla.

Huolehdimme, että luetteloitava tietomäärä objekteissa on juuri oikea; optimoimme tiedot, emmekä käytä paljon tilaa vieviä malleja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Meidän tapauksessamme Treedee lähestyi juuri oikealla hetkellä tarjoten palvelujaan. Nopeasti muutamalla sähköpostilla varmistui, että suunnittelumallimme sopivat pohjaksi Revit-malleille.

Asiallinen tarjous saapui tuotemäärän selvittyä, ja työ lähti käyntiin. Mielestäni projekti onnistui kokonaisuudessaan hyvin ja helposti.

Manu Nummela
Narvi Oy

Laadukkaat tietomallit ovat merkittävä osatekijä onnistuneessa suunnittelussa ja visualisoinnissa. Treedeen ammattilaisten avulla kotimainen saunakulttuurin asiantuntija ja kiuasvalmistaja Narvi sai korkealaatuisen ja toimivan BIM-sisällön toiveidensa mukaisesti.

Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä lisää.

Treedee Oy

Treedee Oy
Lohkaretie 5 F 43,
70700 Kuopio

+358 (0)40 188 5182
info@treedee.fi

Y-tunnus
2904259-7