Koe rakentamaton tilasi etukäteen

Varmista projektisi onnistuneisuus ja näe projektisi elävänä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa

Korkealuokkaista 3D-mallinnusta ammattisuunnittelijan otteella

Pitkällekin suunniteltujen tilojen tunnelma saattaa olla vaikeasti aistittavissa perinteisistä suunnitelmista. Elävien 3D-visualisointien avulla asunnot, liiketilat ja tapahtumapaikat ovat koettavissa ajoissa ennen projektin loppuunsaattamista, todellisissa mittasuhteissa ja luonnollisessa valaistuksessa.

Autamme sinua:

  • säästämään aikaasi saattamalla keskeneräiset mallisi loppuun puolestasi
  • päivittämällä valmiit mallisi mahdollisimman realistisiksi ja ammattimaisiksi
  • luomalla täysin uusia visualisointeja tarpeidesi ja vaatimustesi mukaisesti

Pitkä historiamme arkkitehti- ja sisustussuunnittelussa takaa korkealaatuisia 3D-malleja monenkirjavista tiloista oikea-aikaisesti ja tarpeidesi mukaisesti, vahvuuksinamme mm.

  • Kestävä suunnittelu kaikissa kohteissa; luonnollisten elementtien, kuten puun, suosiminen tavoitteena sekä ekologinen että ajallinen kestävyys
  • Rohkeus kokeilla uutta ja yhdistellä nykyistä perinteeseen, tuloksena uudenlaisia ratkaisuja
  • Ajantasaiset suunnittelutekniikat ja -ohjelmistot, kuten Autodesk AEC Collection, Vray Next For Revit, Adobe Photoshop, Enscape, Twinmotion, Unreal, Autodesk Fusion 360 ja Dynamo.

Koe projektisi virtuaalitodellisuudessa

Jos haluat hahmottaa tilan entistäkin paremmin, interaktiivisen VR-mallin avulla näet tilan kirjaimellisesti uudessa perspektiivissä. Muokkaa malleja virtuaalitodellisuudessa ja näe värien ja tekstuurien muuttuvan reaaliajassa mielesi mukaisiksi.

Case Puu Paremmaksi

Vähähiilistä puurakentamista Kiinaan: VR-mallit vahvistamassa digitaalista suunnittelua

Treedeen Mika Leinonen suunnitteli modulaarisen tilan ja rakennuksen osana Puu Paremmaksi -hanketta. Haasteena oli huomioida kohdemaa Kiinan kulttuurilliset piirteet ja ympäristölliset tekijät kestävän suunnittelun mukaisesti. Hankkeen tavoitteena oli edistää vähähiilistä rakentamista, lisätä alueellista puurakentamista sekä nopeuttaa rakentamisprosessin digitalisoitumista.

Leinosen Siheyuan SKANDI1 -VR-mallissa yhdisteltiin nykyaikaisella tavalla skandinaavisuutta ja perinteistä aasialaista arkkitehtuuria. Materiaaleissa painottui ekologinen puu, kuten CLT (ristiinliimattu massiivipuu) ja LVL (viilupuu). Verhouksessa hyödynnettiin perinteistä japanilaista pintakäsittelyä, yakisugia, jossa puun luonnollisia kuvioita korostetaan hiiltämällä.

Siheyuan SKANDI1-rakennuksen pienoismalli ja näyttävä kattorakenne oli ihasteltavana vuoden 2019 Habitare-messuilla.

Treedee oli yhtenä yrityksenä mukana EAKR -rahoitteisessa Puu paremmaksi -hankkeessa. Treedee toteutti hankkeelle interaktiivisen VR-mallin ja 360 panoraaman modulaarisesta tilasta. Treedee myös konsultoi ja koulutti Puu paremmaksi -hanketta Vray-ohjelmistoissa sekä antoi asiantuntijalausuntoja 3D-skannereista, niihin liittyvistä ohjelmistoista sekä virtuaalimallinnukseen ja 3D-visualisointiin liittyvistä ohjelmistoista.

Henkilökohtaisella tasolla Treedeen Mika Leinonen suunnitteli opinnäytetyönään hankkeelle kuusi kappaletta puurakenteisia luksustalomalleja, joista Siheyan SKANDI1 toimi hankkeessa virtuaalisena tuote-esittely-ympäristönä. Treedeen ja Mikan kanssa oli miellyttävää tehdä yhteistyötä. Hän oli ammattitaitoinen ja pyrki jatkuvasti vastaamaan uusiin haasteisiin etsimällä itsenäisesti ratkaisuja.

Kari Kuuspalo

Projektipäällikkö, Puu paremmaksi -hanke, Savonia-ammattikorkeakoulu

Kaikkea ei kannata tehdä itse: olemme käyttäneet Treedeen 3D-visualisointipalveluja hyvällä kokemuksella ja saaneet oman asiakkaamme tarpeet huomioivat lopputuotteet.”

RA Hannu Ala-Kolu
Toimitusjohtaja, PLAANARI Oy

Pitkäaikainen konsultaatioasiakkaamme, suunnittelutoimisto Plaanari, luotti Treedeen 3D-visualisointiosaamiseen. Olemme tyytyväisiä saadessamme olla osana toimivaa uudis- ja korjausrakentamista Suomessa.

Oli kyseessä pieni tai suurempikin projekti, tavoitteemme on aina tarjota ensiluokkaista 3D- ja VR-visualisointia asiakkaamme tarpeet huomioiden. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää projektistasi.

Treedee Oy

Treedee Oy
Lohkaretie 5 F 43,
70700 Kuopio

+358 (0)40 188 5182
info@treedee.fi

Y-tunnus
2904259-7