Molok oy

Molok Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, jonka toimialana on jätehuoltolaitteet ja -järjestelmät.

Yritys työllistää 84 henkeä, lisäksi noin 20 kausityöntekijää kesäaikana.

”Molok Oy suunnittelee ja rakentaa vastuullisia Molok®- jätehuoltoratkaisuja miljoonille ihmisille ympäri maailman. Avullamme jokainen voi huolehtia ympäristöstään turvallisesti ja kustannustehokkaasti.”, kertoo tuotepäällikkö Marjaana Tyven-Jokinen Molok Oy:stä.

”Halusimme helpottaa arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden työtä, ja uudistimme kerralla kaikki BIM-objektimme. Eri ohjelmistoalustojen objektit päivitettiin eri toimijoiden kanssa, ja Mika Leinonen Treedeeltä otti kopin Revit-objektien valmistamisesta.”

Yhteydenpito Treedeen kanssa oli mutkatonta, sovitut asiat pitivät ja saimme hyvää palvelua sovitussa aikataulussa. Lisäksi Treedeellä oli ammattitaitoinen ote tekemiseen.

Palvelu vastasi odotuksiamme, koska saimme sen, mitä tilasimme. Aikataulu vähän venähti, mutta se johtui meidän omista korjaustarpeistamme, joita huomasimme myöhemmin työn edetessä. Lopputuloksena saimme päivitettyä tuotteiden Revit -objektit vastaamaan päivän tarpeita.

Marjaana Tyven-JokinenTuotepäällikkö, Molok Oy

Näin Treedee Oy:n Mika Leinonen luonnehtii projektia:

”Tein ensimmäiset Molok Oy:n tuotteiden Revit- objektit vuonna 2017 ja oli luontevaa palata niiden pariin, kun asiakkaalta tuli pyyntö niiden osalta vastaamaan nykypäivän tarpeita.”

”Näin suunnittelijana on tärkeää, että tuotteista on saatavilla suunnitteluohjelmistoa tukevia aineistoa, kuten Molok Oy:n Revit BIM-objektit.”

”Valmis saatavilla oleva aineisto pitää suunnittelun nykyaikaisena ja vähentää esimerkiksi DWG- tiedostojen käyttöä tietomallinnuksessa, sen vuoksi on hienoa, että yritykset, ymmärtävät, kuinka tärkeää on tukea nykysuunnittelua myös BIM- objekteilla, kuten Molok Oy tukee heidän tuotteidensa Revit- sisällön avulla.”

”Molok Oy:lle Revit- sisällön tekeminen oli sujuvaa, kiitos erinomaisen lähtöaineiston.” kertoo Mika.

”Suurin haaste oli lähinnä mallien detaljitarkkuuden karsimisen suhteen, kuinka tehdä objektit siten, että ne ovat visuaalisesti hyvännäköisiä, mutta myös mahdollisimman kevyitä käyttää. Lopputuloksena saavutettiin huipputason BIM-objektit, joka palvelee ensisijaisesti suunnittelua, mutta myös on visuaalisesti hyvännäköistä.”